kivagyok

Kedves Olvasó!

Néha nehezen mozdulok ki otthonról, néha nehezen kezdek el sétálni a hétvégén...., de aztán ha elindulok, nehezen állok le/meg. Egy valami azonban tényleg megállít, az az, hogy elfáradok; elfárad a lábam a sok métertől, elfárad a szemem a sok látnivalótól, elfárad az agyam a sok elraktározni való élménytől.
Ezeket szeretném most megosztani. Remélem, ezzel más is kedvet kap vagy egy saját túrához, vagy a hozzám való csatlakozáshoz.

Kalandra fel! Jó utat!

"Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová." - J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura -

2012. március 17., szombat

2. Első túra - egyedül


Egyébként tényleg visszavonhatatlanul tavasz van. Már kirajzottak a motorosok, meg a kisgyerekesek, és végre jó idő van a turistákra.
Ennek örömére már nem bírtam itthon maradni. És bánatomra más sem, csak ők másfelé mentek. Vagyis kaptam jó pár visszajelzést, hogy jó a túra, csak kihasználják a hosszú-hétvégét.

Semmi baj. Megismételjük. És még milyen jó, hogy megismételjük, mert be kell valljam, kissé húzósra sikeredett. Igaz, még a végére beletettem egy extra kört, de elfáradtam, mint a kutya. Nem hiába kezdtem velük a fotózást.Fotózás. J Hoztam a JT formát (volt is belőlük jó pár fent a Várban), és gyártottam jó pár képet. Először a gépem elemei, aztán meg a memória-kártyám hagyott el, de mivel volt tartalék, így nem volt gond. És itthon szembesültem vele, hogy egyet-kettőt kihagytam, és az előre eltervezett túra nyúlfarknyi végét lehagytam. J Igaz végül is jártam ott, csak nem „tudományosan”.

Szóval, ez a túra közkívánatra megismételtetik. Remélem, akkor nem marad ki semmi. Igaz nem csináljuk meg a teljeset. Ízlelgetjük, és többit eltesszük az utána következő alkalomra, mert egyszerre bizony megfekszi az ember gyomrát. És ahogy egy kolléganőm szíveskedett felhívni a figyelmemet: ülő munkát végzünk, tehát csak óvatosan. De hát az is a mottó, hogy „ameddig a lábam bírja”! J

Tehát 2012. március 31-én a mostani feltételekkel (9:15 és 9:30 között a Deák téri óráknál) ismétlés. Addig is kedvcsinálónak a ma készített képeim.
(Jó tanács: ha a "teljes képernyő"-re kattintotok, elkezdi magától a filmvetítést. :-))

Illetve az alábbiban látható a zenés verziója. (zene: Warda - Batwans beek) Jó szórakozást! :-)

Tesóm kérésére mégis elkészült a Pincegádor-os verzió. Nagyon pörgős! :-) (zene: Empty Pubs - Pincegádor)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése